Λατομεία Θεσσαλίας Ε.Ε. | ΠΡΟΦΙΛ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
19048
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19048,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

ΠΡΟΦΙΛ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Προφιλ

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» δημιουργήθηκε το 2011 με στόχο την παραγωγή και διάθεση αδρανών υλικών για δημόσια και ιδιωτικά έργα.

Το λατομείο υφίσταται στον κλάδο επί σειρά ετών και περιήλθε στη διαχείριση της οικογένειας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τα τελευταία χρόνια. Με εφόδια την εμπειρία, την καινοτομία, την γνώση και την εξειδίκευση του προσωπικού η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και της οδοποιίας, ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα.

Έχοντας περιέλθει τα τελευταία χρόνια στη διαχείριση της οικογένειας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, το λατομείο συνεχίζει την ανάπτυξη της μακρόχρονης δραστηριότητάς του στον τομέα των κατασκευών και της οδοποιίας, ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα. Η διοίκηση ανιχνεύει και προσαρμόζεται στις μεταβολές της αγοράς, λαμβάνει αποφάσεις αξιοποιώντας την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση του προσωπικού κι ανευρίσκει ευέλικτες και καινοτόμες λύσεις, με συνείδηση της ευθύνης και της σημασίας της για τους εργαζομένους, το περιβάλλον και την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Τα  λατομεία παράγουν εξαιρετικής ποιότητας αδρανή υλικά κατάλληλα για έργα οδοποιίας ιδιωτικά και δημόσια, για οικοδομικά υλικά και γενικότερα για τους τομείς των κατασκευών. Η μαρμαρόσκονη μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κτηνοτροφία, στην πτηνοτροφία, στις καλλιέργειες ως βελτιωτικά για όξινα εδάφη, στην βιομηχανία ζωοτροφών, στην διακόσμηση και στα δομικά και οικοδομικά υλικά.  Παράγεται με μηχανική κατεργασία και θραύση ασβεστολιθικού πετρώματος και στη συνέχεια γίνεται διαχωρισμός με κόσκινα. Η διαβάθμιση είναι από 0 έως 1,6 mm.

Σε όλες τις δραστηριότητες της η εταιρεία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος, πιστοποιημένο κατά ISO:2008, CE 0906 CPD 024 12014

Παρέχει ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για τους εργαζόμενους ακολουθώντας τους νόμους και τους κανονισμούς.

CERTIFICATE
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Τα υλικα που παραγουμε:

  • Θραυστή άμμο λατομείου
  • Θραυστό αμμοχάλικο (3 Α) ως βάση οδοποιίας
  • Θραυστό αμμοχάλικο επίχωσης (Ε4)
  • Σκύρα μπετού (χαλίκι)
  • Ψηφίδα (γαρμπίλι)
  • Σκύρα οδοποιίας (κροκάλα)
  • Πέτρα χτισίματος
  • Μαρμαρόσκονη χύδην και σε big bag
Περισσοτερα